Τα 3 Καλύτερα ζευγάρια-βαμπίρ

1
Gary Oldman - Winona Ryder (Dracula, 1992)
 
Εκείνος ζει μια καταραμένη αιώνια ζωή ως Κόμης Δράκουλας, αναπολώντας την αγαπημένη του Elisabeta και μέσα απ'τις δαιμονικές πράξεις του, να εκδικηθεί γι'αυτήν και να βρει τη λύτρωση.
Ποιος να το περίμενε τελικά μετά από τόσο αγώνα να την ξαναφέρει κοντά του ξυπνώντας της όλα τα πάθη, ότι θα έβρισκε θανατηφόρα λύτρωση στην ίδια της την μετενσάρκωση;
Η Mina Murray έκανε αυτό που έπρεπε, τον ξαπόστειλε στους ουρανούς και από μια βασανισμένη ζωή ώντας κυνηγημένος, αποχώρησε ευτυχισμένος, έχοντας ξαναγνωρίσει την αγάπη.
Όταν η σχέση δυο αγαπημένων βασανίζεται εν ζωή, μόνο η οριστική απόσταση θα τους λυτρώσει.

2
Kristen Stewart-Robert Pattinson (Twilight, 2008)
 
Η μελαγχολική Bella ψάχνει τον πρίγκιπα του παραμυθιού μπας και την ξυπνήσει αλλά αυτός θα ρθει αστραφτερός και όχι πάνω στ'άλογο αλλά ....καβάλα στα δέντρα.
Εκ διαμέτρου αντίθετοι βίοι όμως μιας και ο Edward είναι βαμπίρ και αυτές οι σχέσεις δεν μπορούν να επιβιώσουν.Ο έρως, είδος δεν κοιτά.

3
Brad Pitt - Kirsten Dunst (Interview with The Vampire, 1994)


Μία γυναίκα η Claudia αιωνίως αιχμάλωτη στο σώμα ενός παιδιού και ένας άντρας o Louis, πατρική φιγούρα και συντροφιά για κείνην.
Μόνο που εξαιτίας του θα κάνει τα ίδια λάθη που έκανε και κείνος, προκειμένου να διατηρηθεί στην αιώνια ζωή.
Το τίμημα και για τους δύο θα είναι ισχυρό αποδεικνύοντας ότι καμιά φορά η αθανασία, μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο ή κάτι ακόμα χειρότερο γι'αυτόν που θα ζήσει.
Τη μοναξιά.

No comments:

Post a Comment